LoginČlanŠifra
Prijavi me automatski    
Registracija
Registracija
FORUMA Početna stranica infoBAR magazina, bh.verzija Provjeri privatne poruke Login Grupe korisnika Lista članova Traži Kako koristiti ovaj Forum? Profil
infoBAR.ba magazin Forum Indeks » shareBAR

Otvori novu diskusiju   Odgovori na temu
Viktorija - Diskografija
Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu  
Autor Poruka
alexva
Krezubi prvačić
Krezubi prvačić

Član od: 04 Feb 2008
Komentari: 207

KomentarUpisano: Petak Sep 12, 2008 8:06 pm    Naslov komentara: Viktorija - Diskografija Citiraj ovaj komentar

Viktorija - Diskografija

Viktorija - 1988 - Spavaćeš sam

01. Sami
02. Barakuda
03. Što si drugu ljubio
04. Spavaćeš sam
05. Šarene ulice
06. Daj, ne pitaj
07. Krene mi ponekad
08. Vapim da te vratim

Kod:
http://rapidshare.com/files/144727075/v88.rar

password: rapidserbia.com

######################################################################

Viktorija - 1991 - Ja verujem

01. Od Splita do Beograda (Ove noći)
02. Arija
03. Rat i mir (Ljubav je)
04. Samo teraj ti po svome
05. Daj mi reč
06. Kanada
07. Insekt rock
08. Ni nebo mi nije visoko
09. Kad tad
10. A ja bez tebe
11. Isus

Kod:
http://rapidshare.com/files/144730751/v91.rar

Viktorija - 1995 - Ja znam da je tebi krivo

01. Ja znam da je tebi krivo
02. Avantura-Ljubomora
03. Ne odustajem
04. Čovek loš
05. Lokomotiva
06. Prezime
07. Da li za mene ona zna
08. Kada gužva prođe
09. Ako priđeš bliže
10. Uspavanka

Kod:
http://rapidshare.com/files/144734410/v95.rar

Viktorija - 1998 - Nostalgija

01. Molitva
02. Hajde igraj
03. Andrea
04. Troje
05. Koketa
06. Bacila je sve niz reku
07. Seobe
08. Ne cvikaj generacijo
09. Crna dama
10. Poludeću
11. Plava ptica
12. Jugoslovenka
13. Svi se sada njišu

Kod:
http://rapidshare.com/files/144742421/v98.rar

Na vrh
Vidi profil korisnika Pošalji privatnu poruku
innovision
Mala Matura
Mala Matura

Član od: 25 Feb 2007
Komentari: 322

KomentarUpisano: Petak Sep 12, 2008 9:39 pm    Naslov komentara: Citiraj ovaj komentar

hajd molim te postavi mi neku biografiju od grupe nikako da nadjem
Na vrh
Gaggy
Forum expert
Forum expert

Godine: 26
Horoskop: Bik
Kineski: Pacov
Član od: 31 Jan 2005
Komentari: 9115
Mjesto: Tucepi Rules

KomentarUpisano: Petak Sep 12, 2008 10:12 pm    Naslov komentara: Citiraj ovaj komentar

Snežana Mišković je rođena 1958. godine u Vučitrnu. Na studije u Beograd je došla 1976. godine i počela da pjeva u KUD Branko Krsmanović i sa sastavom Pop polifonija. Sa Snežanom Stamenković (operna pjevačica) i Izoldom Barudžijom 1981. godine osniva pjevačku grupu Aske sa kojom sljedeće godine učestvuju na evrovizijskom takmičenju u Engleskoj. 1983. godine Aske u okviru kulturne razmjene dvadeset puta nastupaju u Keniji. Sa radom su prestale 1986. godine. Za to vrijeme je Snežana vodila grupu kroz koju je prošlo oko dvadeset i pet pjevačica. Objavile su singl sa evrovizijskom pjesmom ˝Halo, halo˝ i dva albuma: ˝Disko rock˝ i ˝Katastrofa˝. Krajem 1986. godine, Snežana snima pjesmu ˝Šarene ulice˝ i osniva grupu Viktorija. Debi album ˝Spavaćeš sam˝ snima dvije godine u četiri studija u Zagrebu i Novom Sadu. Na toj ploči se predstavlja rock orijentisanim pjesmama ˝Barakuda˝, ˝Spavaćeš sam˝, ˝Sami˝, kao i baladom ˝Daj, ne pitaj˝. Producent i koautor materijala je bio Theodore Yanni. Ploču su snimili Laza Ristovski (klavijature), Nenad Stefanović - Japanac (bas), Bojan Pečar (bas), Safet Petrovac (gitara) i Tomislav Brezičević (bubnjevi). Pjevačko pojačanje su pružili Bora Đorđević, Milan Mladenović, Izolda Barudžija i članovi grupe Sunčeve pege. 1988. i 1989. godine su čitaoci magazina Pop Rock izabrali Snežanu za najbolju pjevačicu. Također je na MESAM-u 1990. godine izabrana za pjevačicu godine. Početkom 1991. godine objavljuje album ˝Ja verujem˝ koji je snimljen u studiju Radio Pule. U radu na ploči su učestvovali Laza Ristovski, Saša Lokner, Nenad Stefanović - Japanac, gitaristi Rastko Milošev, Vjekoslav Zajec, Branko Jelić, Vlada Negovanović, a kao specijalni gosti pojavili su se Zoran Lesendrić i Dino Dvornik. Autori pjesama su Zlatan Stipišić, Nenad Stamatović, Žika Milenković, Aleksandar Lokner, Zoran Lesendrić, Dragan Čačinović i Branko Jelić. Tekstove su pisali Radoman Kanjevac, Marina Tucaković, Bora Đorđević, Milja Vujanović i glumac Ljubiša Bačić. Ploča dostiže dijamantski tiraž zahvaljujući pjesmama ˝Rat i mir˝, ˝Arija˝, ˝Od Splita do Beograda˝, ˝Samo teraj ti po svom˝ i ˝Isus˝. Iste godine na evergreen večeri Beogradskog proleća izvodi svoju verziju starog hita Vojkana Borisavljevića ˝Ljubav je samo reč˝ iz repertoara Zdravka Čolića. Ta pjesma je objavljena na festivalskoj ploči ˝Beograde˝ i na njenom kompilacijskom CD-u ˝...I ništa više˝. Prvi samostalni koncert u Beogradu je održala u Sava centru januara 1992. godine. Treći album ˝Ja znam da je tebi krivo˝ objavljuje krajem 1995. godine. Aranžmane i produkciju je uradio Vojislav Aralica koji je i koautor pjesama uz Stevana Todorovića i Ramba Amadeusa. Sa obnovljenom Viktorijom koju čine mladi muzičari iz Kosovske Mitrovice, Snežana Mišković je 1996. godine koncertno promovisala ploču. Tokom svih godina je kroz grupu Viktorija prošlo dosta muzičara, a najviše koncertnog traga su ostavili gitarista Branko Jelić (ex Slomljena Stakla, Magično Oko), basista Miloš Stojisavljević - Cajger (ex Zana, Generacija 5) i bubnjar Predrag Jakovljević (ex Tilt, Bulevar). Viktorija 2000. godine izdaje živi album ˝Nostalgija˝ na kojem je obradila poznate hitove ex-yu scene.

Odabrao Đelo Hadžiselimović!
Na vrh
Vidi profil korisnika Pošalji privatnu poruku MSN Messenger
innovision
Mala Matura
Mala Matura

Član od: 25 Feb 2007
Komentari: 322

KomentarUpisano: Subota Sep 13, 2008 10:14 am    Naslov komentara: Citiraj ovaj komentar

e hvala hvala
Na vrh
Pokaži ranije komentare:   
Otvori novu diskusiju   Odgovori na temu    infoBAR.ba magazin Forum Indeks » shareBAR Vremenska zona: CET (Evropa)
Stranica 1/1

Idi na:  
Ne možete ostavljati nove komentare u ovom forumu
Ne možete odgovoriti na teme ili komentare u ovom forumu
Ne možete prepraviti vlastite poruke
Ne možete obrisati vlastite komentare u ovom forumu
Ne možete glasati u anketama foruma
You cannot attach files in this forum
You cannot download files in this forum

© 2002-2008 infoBAR.ba
Svako nedozvoljeno preuzimanje sadrzaja infoBAR magazina (tekstova, slika, ...) strogo zabranjeno i kaznjivo!

e-mail:
info@infobar.ba